Velg en side

Etter ei flott helg på Austlandet såg vi fram til å kome til Spania og Casa Knutsen. Her skulle det bli » full rulle»!  Pinsen og 17.mai skulle vere dager med mykje hygge. Gode vener var klare til å vere saman med oss. Vêret var bra og stemninga høg. Fyrste person som vitja oss var han her:

Han kom med eit smell, og heilt sikkert ikkje frivilleg. Han fauk rett på glaset, og såg ganske svimmel ut. Etter nokre timar på terassen der han såg fortumla ut forsvann han att, utan å be om verken vått eller tørt. Vi får håpe og tru at han klarte seg, sjølv om Knutsen mumla noko om at katten til naboen luska rundt. 


Etterkvart ramla det inn gode vener både fredag, laurdag og sundag, nokre kom flygande og andre kom køyrande.
Casa Knutsen var pynta til fest, og kjøleskapa var fylte med godsaker.Her skulle alt ligge til rette for ei strålande helg, og alt vere klart for at gjestene skulle like seg. Knutsen og eg fekk lada opp med nokre golfsvinger på førehand, sidan det var klart for ei lita tevling mellom Sigve, Knutsen og meg. Gjett kven som vann?

Pinsehelga var flott,mykje latter og god stemning. At vi kan rusle rundt på terassen, og vere ute heile tida er heller ikkje eit minus. Det er i grunnen utruleg kor mykje cola ein treng i løpet av ei helg:)

16.Mai:


Vi la ut på tur, gåtur langs kysten. Målet var Calpe langt der framme.Nokre tykte det høyrdes langt ut, ei mil på litt ulendt terreng, men dei hadde ingenting å frykte. Vi hadde god tid, og véret var flott!

 Vi traska litt opp og litt ned. Opp trapper,nokre bratte,og trapper ned. Her er mykje fint å sjå.

Fin utsikt til Moraira,

Med jevne mellomrom tok vi oss pauser med noko godt å drikke.

Både fordi vi var tyrste, og litt for å smørje sangstemma.

Etter vegen fekk vi og tatt ein god lunsjpause. For der låg han, «the unxpected bar». Mat må ein ha!

Yes! Framme i horisonten syner det seg eit nytt «vatnhol».

Calpe

Alle var einige om at det hadde vore ein bra tur. Kvelden vart avslutta med ei vitjing på japansk teppanyaki-restaurant, og ein liten tur på jam-session. Trøytte i beina, og litt i hovudet, sovna vi fort den natta. No måtte vi vére klare til å feira Noregs nasjonaldag.
17.mai:

Flagga for til topps og nasjonalsangen runga over Spania sin blå himmel. NRK på TV-en, og sjølv om vêret i Oslo var irriterande fint steig stemninga utover dagen. Her smaka vi vin i dei norske fargane sjølvsagt,raud, kvit og blå. Ja tru det eller ei, det er blå kvitvin og ikkje frostvæske;)

Sidan vi hadde ein meisterkokk på vitjing seier det seg sjølv, super mat! Panna vart «bånnskrapa», og ingen lytta til Knutsen når han ba om moderasjon.Dette hadde vore noko å ete til lunsj dagen etter óg.

Kos frå morgon til kveld, hipp hurra !

La vida es grande!

 

Share This