Velg en side

Endeleg på veg.


Flyturen frå London til Singapore er på tolv timar, og vi veit at i løpet av den tida «mister «vi åtte timar, sidan Singapore ligg framføre oss.

Vi koser oss på flyet. For dei som lurer fauk vi ein Airbus, 380. Tru det eller ei, men tolv timar på fly er ikkje gale.  Eg veit at nokon no tenkjer at det er lett for meg å seie det, sidan eg har eit stort og godt sete, men eg tykkjer flyturar er fint uansett. Det handler mest om korleis ein tenkjer. Om flyturen er ei del av opplevinga, og ein kan kose seg undervegs, så går det fint.


Knutsen og eg var nærast på ei restaurantvitjing. Vi åt godt og drakk god vin, og  vi snakka om alt mogleg. Så var det berre til å sove litt, før neste måltid, frokosten, vart servert. Denne gongen vart det ikkje tid til verken film eller tid til å lese bok. Vips var vi framme. Overgangen frå kuling og regn er stor. I Singapore slår varmen i mot oss, tjuefem grader er fint. Noko trøytte i fjeset kjem vi oss inn på hotellet, og raskt velter vi oss på ei solseng, vi tykkjer at vi har sove litt lite.


Deilig.

Knutsen har spandert på oss noko massasje, så det går ikkje lange tida før vi skal avgårde igjen. Vi har vel sett føre oss noko deilig og avslappende massasje der vi kan duppe av undervegs, men slik blir det ikkje. Her skal alle knutene masserast vekk. Vondt, vondt, vondt og litt godt. Oljete og mørbanka etter 90 minutt, meir sletne og framleis ganske trøytte. Her gjeld det berre å få i seg noko mat, og kvile middag. Det klarte vi fint. Men fy søren, det er som om hovudet er ved sia av deg.Det kjennes ut som om vi ikkje heng i hop, litt slik som Knutsen i bassenget.

Her prøv han å kvikne  til.

Ikkje tenk, på med kleda , Knutsen må på shopping. Han har sjølvsagt nesten ikkje klede i kofferten. På senteret finn han heldigvis noko han kan ha på, og eg er er lykkelig for pause.

 

Om kvelden åt vi middag i eit av områda  dottera likte seg godt då ho budde her.

Tapas av alle ting. God mat og fin stemning, men trøytte, veldig trøytte. Glad for senga, og vil du tru det?

 Vi sov i tretten timar. Litt seint  gå til frukost, men Knutsen ordner opp:)

 

No er vi opplada til nye eventyr.

Share This